Magnorail

Wat is Magnorail?

Magnorail is een prachtig systeem dat werkt met magneten. Hierdoor kun je allerlei items laten bewegen op je modelspoorbaan in schaal H0. Zoals fietsers, eendjes, auto’s, scooters, skiërs, kerstdorp figuren, boten en dieren. Het is het enige product op de markt waarmee je fietsers echt kunt laten bewegen (niet alleen de fiets, maar ook hun benen), en het is nog heel betaalbaar ook!

Het is een magnetische ketting die door een flexibel railsysteem loopt, dat je in de modelbaan bodemplaat kunt infresen. De objecten bewegen hier door magnetisme overheen.

De fietsers zijn alleen geschikt voor schaal H0. Alle andere items kun je voor alle spoorschalen gebruiken. Magnorail kopen kan alleen bij Modeltreinen Atelier Apeldoorn, wij zijn de enige in Nederland die hun producten voeren.

Onderaan de pagina ziet u een paar filmpjes waarin te zien is hoe je de Magnorail kunt inbouwen, en wat je er zoal mee kunt doen.

Geef uw eigen modelspoorbaan ook deze ‘magische’ touch met Magnorail! Ziet u het infresen zelf niet zitten? Dan kunnen wij dat ook voor u doen!

Magnorail zelf maken?

Als je de juiste gereedschappen en handigheid hebt, is het prima te doen, we vertellen u er graag meer over in onze winkel. Lijkt het u te moeilijk, of heeft u geen tijd? Dan laat u het ons toch doen?

Is uw interesse gewekt om met Magnorail te gaan werken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op wij geven u graag advies over alle mogelijkheden.

Klik hier om alle Magnorail producten te bekijken.

Inloggen