Web Winkel

Welkom in onze winkel!

Welkom in onze modeltreinen webwinkel! U kunt hier alles vinden wat nodig is, of alleen maar leuk, om een modeltreinbaan te bouwen.

Van rollen gips tot poppetjes, we hebben werkelijk alles in huis om een realistische modelbaan te bouwen.

We voeren veel verschillende merken, zoals Woodlands, Noch, Heki, Busch en Viessmann; veel soorten en kleuren verf en een uitgebreid programma aan airbrush; allerhande gereedschap die het werken aan een modelbaan gemakkelijker maken, en ga zo maar door.

Daarnaast hebben we natuurlijk een grote collectie nieuwe en gebruikte treintjes in diverse schalen. We krijgen regelmatig grote en kleine partijen binnen, dus het is de moeite waard om ons in de gaten te houden. Verder hebben wij een grote sortering bouwdozen van de bekende merken in de schalen N en H0, en een grote voorraad aan Magnorail producten, zoals de echt bewegende fietsers op de modelbaan. Kortom, te veel om op te noemen!

We hebben een eigen reparatiedienst waar we loks en wagons repareren en eventueel ombouwen naar digitaal, en we organiseren regelmatig workshops waarin we u alles kunnen leren wat er komt kijken bij het zelf bouwen van een modelspoorbaan.

U bent van harte welkom om eens langs te komen in onze winkel, we beantwoorden graag al uw vragen. Tip: in de winkel is altijd meer te vinden dan in de webwinkel.

We zijn dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Veel plezier in onze webshop voor modeltreinen!

Inloggen

Registreren

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen zal naar je e-mailadres worden verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen.